Internet Marketing

Is gevonden worden belangrijk voor het succes van je website? Dan kunnen wij je helpen met de opzet van een internet marketing strategie. Wij zorgen ervoor dat je bezoekers krijgt. We leggen met plezier de internetregels aan je uit en helpen je bij het maken van een goed werkende internet marketing strategie.

Internet Marketing

Zoekmachine optimalisatie

Een hoge notering binnen Google is een belangrijke vereiste om potentiële bezoekers de weg naar je website te laten vinden. Hiervoor zijn een aantal tools beschikbaar. Het belangrijkste is een selectie van de juiste zoekwoorden te verwerking in je webteksten. Daarbij helpt het gebruik van Titles en Meta Tags de vindbaarheid van de webpagina te bevorderen. Het gebruik van deze tools wordt Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd.

Online adverteren

Online adverteren is een krachtig middel om in een zeer korte tijd bezoekers naar je website te krijgen. Hierbij betaal je per bezoeker die doorklikt naar je website. Bij online adverteren betaalt je dus alleen voor de bezoekers die daadwerkelijk interesse in jouw pagina hebben. We richten campagnes in op de bekende platforms als Google, Facebook en Youtube en zorgen voor optimaal resultaat.

Webanalyse

Webanalyse levert waardevolle informatie op om je site en of campagne nog beter af te stemmen op het gedrag van jouw bezoekers. We gebruiken Google Analytics om inzichtelijk te maken waar bezoekers vandaan komen en doen op je site. Nadat statistieken meer gegevens verzamelen, krijgen we inzicht in de prestaties van je website. Resultaten die we vervolgens weer gebruiken om je site nog beter gevonden te laten worden.


realisatie

Resultaat

Naast de opbouw van je website en webtekst bepaalt ook het aantal links naar de website het aantal bezoekers en de waardering binnen zoekmachines. Het opbouwen van externe links speelt daarmee een belangrijke rol bij het op pijl brengen en houden van je bezoekersaantallen en positie op het internet. Deze externe links kun je verzamelen door door middel van Linkbuilding en via de inzet van Social Media.

 


Meer weten

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen bij de ontwikkeling en uitvoering van je internet marketing strategie? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.