Webdesign Den Bosch

Drimwerk is een gespecialiseerd bureau voor internet marketing en webdesign uit Den Bosch.

Webdesign Den Bosch

Webshop ontwikkeling

Webdesign

Webdesign is de grafische laag van je website, hetgeen dat het uiterlijk bepaalt.  Wanneer naast het uiterlijk ook de vindbaarheid van je website voor jou belangrijk is kiest Drimwerk voor een doordachte en strategische marketingaanpak bij het bouwen van je website.

Website bouwen

Drimwerk verzorgt het gehele traject van Website ontwikkeling en Internet Marketing. We luisteren naar de visie van je bedrijf en maken de vertaalslag naar de online omgeving. Jouw nieuwe website is de basis voor een succesvolle online strategie, waarmee je bezoekers weet te winnen.

CMS

We bouwen je website of webshop op basis van Joomla!, WordPress of Magento eCommerce of een combinatie hiervan. Deze systemen worden breed ondersteund en voldoen aan een set kwaliteitseisen die functionaliteit en de vindbaarheid van je website ten goede komen.

Webhosting

We brengen al onze sites onder bij één provider waarmee we intensief samenwerken zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. Kosten voor hosting en domeinregistratie vanaf €50 per jaar.

Weer weten?

Bij ons is marketing het uitgangspunt. We leggen met plezier de internetregels aan je uit zonder daarbij in technische details te vervallen. Veel bedrijven uit de regio Den Bosch zijn je voorgegaan.

Bekijk onze werk of maak een afspraak.