Website ontwikkeling

Drimwerk is een gespecialiseerd internet marketing bureau voor de ontwikkeling en realisatie van je website of webshop. Bij ons is marketing het uitgangspunt. We denken met je mee, zetten de website voor je op en werken hem voor je uit. Uit ervaring weten wij welk platform het best passend is voor jouw situatie. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zorgen voor een professionele inrichting en dat alles goed werkt.

website-ontwikkeling

Website als visitekaartje

Je bent een gespecialiseerd bedrijf en je wilt een representatieve afspiegeling van bedrijf en aanbod. Jouw website moet nu eenmaal enthousiasmeren, overzichtelijk zijn en overtuigen. Uit onderzoek weten we wat je klant verwacht te vinden, informatie die we vertalen naar het ontwerp. Eerst maken we de vertaalslag naar de online omgeving. Wanneer de site inhoudelijk staat, starten we met het grafische gedeelte. Hiermee zetten we de puntjes op de i.

Website afgestemd op jouw doelgroep

Is gevonden worden belangrijk voor je? Dan gaan we een stapje verder. Wij zorgen dan dat Google indexatie op orde is. Vooraf bepalen we de belangrijkste zoekwoorden en brengen je online concurrentie in kaart. Deze informatie is het uitgangspunt die het succes bepaalt van je website of webshop en de vindbaarheid hiervan. Na enige tijd kunnen we de zoekmachine resultaten aan je laten zien.

Website ingericht als portaal

Jouw website dient als (nieuws)portaal voor leden of interessegroepen. Het is belangrijk dat je website overzichtelijk in elkaar steekt, technisch goed werkt en eenvoudig is te actualiseren. We hebben veel ervaring in het opzetten van complexe webportalen, voor zowel intern als extern gebruik. We zijn sterk in het maken van geautomatiseerde websites, richten deze voor je in voor een optimaal gebruiksgemak en helpen je met plezier bij de doorontwikkeling ervan.


realisatieRealisatie

We bouwen je website of webshop op basis van Joomla!, WordPress of Magento eCommerce of een combinatie hiervan. Deze systemen worden breed ondersteund en voldoen aan een set kwaliteitseisen die functionaliteit en de vindbaarheid van je website ten goede komen. We hebben uitgebreide ervaring in het gebruik van deze systemen en zorgen ervoor dat deze vlekkeloos werken.

 


optimalisatieSocial Media Integratie

De integratie met Social Media platforms zorgt voor extra aandacht. We hebben uitgebreide ervaring met het koppelen van systemen die de functionaliteit van de website verbetert als ook de koppelingen met bekende nieuwsbrief diensten.

 

 


adverterenSupport

We leveren je website op in een Content Management Systeem. We leren je ermee werken zodat je desgewenst je website zelf eenvoudig kunt onderhouden. Heb je daar nu niet zoveel affiniteit mee of wordt het je te complex, dan bieden we support. Onze reactietijden zijn kort en het voordeel is dat je gebruik maakt van onze expertise zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de website is gewaarborgd.

 


Meer weten

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen bij de ontwikkeling van je website of webshop? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.